maailman kaikkein tatuointeja vanha pariskunta kehon pinta – ala on yli 90 prosenttia.

68 – vuotias charlotte guttenberg, ja 76 – vuotias chuck Helmke floridasta vuonna 2017, jonka guinnessin ennätysten kirja nimeltä maailman eniten tatuointeja on vanha pariskunta.

charlotte tatuointi oli 91, 5% koko kehon pinta – ala on tatuointi, mutta chuck on saavuttanut 93,7% osuus.marraskuussa 2006 he tapasivat yksi tatuoija, vuosi sen jälkeen, kun aloimme tapailla.charlotte ensimmäinen tatuointi on hänen ex – miehensä kuoleman jälkeen, hänen on tatuointi on kuin lahja.chuck tapaa ex – vaimo charlotte kuoli juuri, kun myös yhden kuukauden, ja hänen ensimmäinen tatuointi on vertailu on jo 18 – vuotiaana, ja joitakin ystäviä armeijaan, kun aloitin.

tällä hetkellä pari tehtiin koko tatuointi, – he tatuoivat vain haluaa kertoa tarinansa.chuck on tatuointi on edesmenneen vaimonsa muistoksi, ja charlotte ensimmäinen linjat pioni perhosia tulee myös kuva, hän erityisesti tatuointi.


vaikka monet ihmiset eivät hyväksy sitä, että heidän tatuointi, mutta he sanovat, että heillä on mahdollisuus tatuointi ja paljon ennen ei koskaan tavannut ihmisiä, joista monet nuoret on aktiivinen ja heidän kanssaan.

tatuointi pari systeeminen

Vastaa