sen arvo on 47 miljoonaa kaikkein kauneus regal, että mitään, hän vain 6 kuukautta

elizabeth holmes on?jos sinulla on lääketieteellinen teknologia ymmärtää, niin ehkä olisi koskaan kuullut hänestä.hän on se, joka &#8221 verta havaitseminen; ” ja perusti yhtiön toimitusjohtaja Theranos kauneutta.

elizabeth syntyi joukko vaurautta, oikeutta, poliittiset yhteydet, yksi perhe hyväksyy lapsuudesta on eliitin koulutus, hänen isänsä oli washington tuli useita hallituksen virkaan, talo on täynnä isänsä kiersi ympäri maailmaa ja katastrofi oli ongelmia alueen konfliktin kuvia.hänen äitinsä oli myös yhteyksiä, entinen kongressiedustaja ym.

elizabeth aina, että hän olisi sama kuin vanhempiensa mukana politiikassa, mutta kasvoi sen jälkeen, kun hän oli valinnut tulee &#8221 ja keksintöjä, silicon valley – symboli ” stanfordin yliopistossa, hän on ihanteellinen tuli yrittäjä voi muuttaa maailmaa.

jotta tämä ihanne, oli suuri opettaja hän oli juoksi toimistoon liittymään hänen laboratorio laboratorio, ja tämä on vain jatko – ja väitöskirjaa, niitä ei ole samaa mieltä siitä, että hän nukkuu ovella.

elizabeth on osoittautunut täysin pätevä labraan, hän vietti yhden kesän on kehitetty useita voi havaita ja toteuttaa myös langaton verkko, jonka automaattinen järjestelmä tietojen toimittamiseksi, myös patentti.

suuri kaksi kertaa elizabeth päätti lopettaa, valinta, että yrittäjä unelma.paitsi, että elizabeth on myös tanssi pois, joka oli työntää häntä pois opettaja, kahden miehen kanssa, joka avasi hänen tiedotusvälineissä Theranos. alttarille.

tämä yritys on se etu, että se on perinteinen verikokeita ja eri tavalla, Theranos vain sormi pari tippaa verta suoritettu testaus, riippuvat yrityksen oman tutkimuksen ja kehityksen väline, 240 tuntia testin tulokset tulee ulos, hinnat ovat edullisempia, hinta on vain yksi perinteinen tapa on yksi neljästä, jos koko amerikan verikokeita. kaikki tällä tavalla, voidaan säästää tulevaisuudessa kymmenen vuotta 980 miljoonaa dollaria.

tämä vastaa 760 miljoonaa dollaria verikoe teollisuuden on päälaelleen.se tarkoittaa, että tämä on yksi investointien tuotto 100 kertaa enemmän hankkeita, ja tämä viesti, koko wall street on hullua.

tämän lisäksi perinteinen tapa rikkoa verta käsissä, mutta myös elizabeth vei toinen valtti: perhesuhde.

elizabeth perhe oli tunnettu riski ja sijoittajien on naapuri, hän antoi elizabeth ensimmäinen 100 000 dollaria alkupääomaa, toinen rahastosta peräisin elizabeth isän luokkakaveri, don lucas, silicon valley, kummisetä. hän on olemassa.

niin, Theranos perustettiin, ja yritys ilmoitti Theranos luettelo hallintoneuvoston jäsenistä oli kirkas sokea kaikki silmät: yhdysvaltain entinen ulkoministeri george P.Shultz, entinen puolustusministeri amiraali william, usa: n entinen merijalkaväen kenraali james N.Mattis fortis bank, entinen toimitusjohtaja RichardKovacevich… … ….

perinteiset patentti – ja yläluokan suosima, 2014 – 2015 mennessä yritys sai, Theranos 5.4 miljardia dollaria investointien kokonaismäärä on arvioitu arvo on yli 90 miljardia dollaria, elizabeth forbes tuli nuorin yhdysvaltain regal, on alle 30 – vuotiaita “ miljardööri &# 8221; ainoa nainen.

sillä välin, elizabeth jatkuvasti uudelleen yleisölle edelleen syödä, hän väittää, että on 600 miljoonaa ihmistä oli veren testaus, tarkastus on alle 140 10 dollaria, sai 4. 8 tähteä, paitsi, että hän sai myös yhdysvaltojen elintarvike – ja lääkevirasto (fda) todistus, joka on maailman tiukimmat lääkettä – standardi.

huhtikuussa 2015, elizabeth on luokiteltu maailman yrittäjälähettiläiden ”, toistuvasti nousi nopeasti vaurautta”, ”yritys” – lehden kannessa.

lokakuussa 101 toimitusjohtaja, silicon valley, sijoittajien ja laittaa Theranos asiantuntijaryhmä nimeltään ” muuttaa maailman. “, elizabeth tuli myös median lemmikki, kutsutaan ” naisten versio steve jobs, “ &#8221, viisas ja kaunis. “.

miljardööri ja siitä, että mitään. kuinka kauan?vastaus on 6 kuukautta.

kun Theranos yritys nimeltä ” muuttaa maailman yritysten ” puoli kuukautta sen jälkeen, kun skandaali toisensa jälkeen.skandaali on myös kaksi tekniikkaa, petosten, Theranos liioiteltuja teknisiä valmiuksia, yrityksen tarkastuksen tulokset ja säännöllisesti verikokeiden tulokset verrattuna ei ole tarkka.

toinen on laitonta Theranos politiikkaa ei yhdysvaltain elintarvike – ja lääkevirasto (fda) tiedoksi, ja tällä hetkellä vain, fda: n hyväksynnän Theranos suorittaa testi, mutta Theranos on 240 kohta.

Theranos myös erosi laboratorion toimintaa ja testin tulos oli paljon puutteita, on olemassa vaara, ” suoraan potilaiden turvallisuuden “.kolme kuukautta sen jälkeen, kun liittovaltion hallinto – ja sec on myös mukana tutkimuksessa.

Theranos päätutkija ja niin sanotun itsemurhan jälkeen gibbons, hallintoneuvoston jäsenet ja yhteistyökumppanit ovat hyväksytään ja elizabeth, elizabeth tarina huijasi koko maailman, hän väittää, että verikoe teknologia on tyhjää puhetta, ei ole minkäänlaista tieteellistä perustaa.

elizabeth vaurautta, joka perustuu hän on täysin Theranos 50 prosentin osuuden yrityksestä, ja tällä hetkellä vain Theranos arvo on 8 miljardia dollaria, jos vaihtaa 50 prosenttia yrityksen osakkeista, on yhteisen kannan holmes, ja sijoittui myös etuoikeutettuja osakkeita, joten hän omistusosuuden lähes nolla.

Elizabeth19 stanfordista kesken vuotta, 31 – vuotias arvo on yli 47 miljardia dollaria, joka tunnetaan parhaiten ” CEO&#8221, mutta se nyt on nolla, ja siitä on tullut yritysten piilaakson terveyden alalla on suuri vitsi, jopa hollywood haluaa ostaa tämän tarinan, että jennifer näytteli serkku.

arvo 90 miljardia dollaria siitä, että hän on hermoromahduksen partaalla, vain kuusi kuukautta aikaa, huijaavat, elizabeth, nyt hän ei voi koskaan olla ylpeä, yhteydet ovat jo menettäneet, täytyy sanoa, että he lopulta maksetaan viivästyskorkoa, askel kerrallaan on vain tiellä.

Vastaa