laskettelu -, spa: dubai, keinotekoinen sademetsä hotelli ne.

cnn: n mukaan vuoden 2016 – 10 kuukautta, dubai on 10 miljoonaa huonetta, dubai, tämä on virstanpylväs.mutta meillä oli iso kiiltävä, dubai, miten voi tyytyä tähän, dubai suunnitelmia rakentaa vuoteen 2018 mennessä 3 000 huonetta.jos saavuttaa tämän tavoitteen, dubai, las vegasissa hotelli vanha asema, joka todennäköisesti ei ole taattu.dubai on eri luksushotellin yritti houkutella asiakkaita eri keinoin, jopa liioiteltua käynnisti hankkeen keinotekoinen sademetsä kokemus.voimme nähdä, mitä nämä hotelli, miltä näyttää.

arabi – hotellissa, – emme tiedä, miksi joku on yksi pyörivä sänky maksaa joka ilta, mutta 2,4 miljoonaa dollaria (noin 163212 euroa) hintaan, voit torni kuninkaan sviitti on tehdä huolellisesti suunniteltu.tämä huone on maailman ensimmäinen seitsemän tähden hotelli, koko alue on 8400 neliömetriä (noin 780 neliömetriä), dubai, se on hyvin arvokas paikka.ja täällä on 14 tyynyn voi valita, sinun pitäisi nukkua.

kempinskiin, yhdistyneet arabiemiirikunnat dubai – asut voidaan välttää aavikon kuumuuteen.mutta arabiemiirikunnat kempinskiin lämpötila laskee toiseen asteen.10 – vuotispäivää juhlimme perustettiin, kun tämä hotelli on rakennettu uusi puinen talo ” aspenissa, “ säilyttää “ ski Dubai” hankkeen sisä – rinteessä on hypotermia.” ski Dubai” on tyytyväinen sen 12 vuotta, ja se on ollut kaupunki täyttää hänen epätoivoinen symboli.se on varjo (279 metrin korkeus on noin 85 metriä) pitkä 1312 jalkaa (noin 400 metriä), mutta se on uusi ” mei voittaa ” hankkeen, hankkeen rakentaminen dubaissa on 3937 metriä pitkä (noin 1200 metriä) laskettelurinteet.

dubai rosemount hotelli – rosemount hotellissa dubaissa vuonna 2018 päätökseen, ja tuolloin on 75 000 neliömetriä (noin 6968 neliömetriä) keinotekoinen sademetsä.tämä on juoppo, joka sijaitsee suuren hankkeen, joka koostuu kahdesta 53 – kerroksinen torni, jossa rakennukset, mukaan lukien 448 huonetta ja 280 asunnon.keinotekoinen sademetsä on jurakaudelta tunne, joka sisältää beach, vesiputous, uima – allas ja virrat.kun sataa, vieraat eivät pelkää kastua – liikkeen havaitsemista järjestelmä antaa sade putoaa vieras täällä, mutta he eivät anna sadetta.

trooppinen sademetsä on ehkä tärkein myyntiargumentti rosemount, mutta se on myös monia muita merkkejä, esimerkiksi ylellisyyttä, joka sijaitsee 25 kerrosta lasia, pohja – ja uima – allas.robottitule kantamaan laukkuja.

versace – hotellissa dubaissa. se on epävirallinen symboli, joka ilmenee versace piirteitä.17 vuotta sitten, tämä ylellinen italian muoti – australiassa rakennettiin ensimmäinen hotelli, joka on vieraanvarainen asenne, on oma hotelli tarjoaa palveluja, ja ne myös dubain hotelli jatkaa tätä tyyliä.hotelli -, tekstiili – ja kaikki huonekalut ovat versace. sen suunnittelu, tämä on ainutlaatuinen myyntivaltti.

tämä hotelli on suunniteltu matkimaan 1500 – luvulla italian palatsit estetiikkaa, se on 215 huoneet, että kustannukset on 6,25 miljardia dollaria (noin 42, 5 miljardia euroa).

alma – aavikon resort – etäisyys 50 minuuttia keskustassa, dubai, alma – aavikko sijaitsee yksi suoja – alue, se muistuttaa, että vierailijat ovat yhdistyneet arabiemiirikunnat näky: iso kuuma aavikko.tietenkin, se on loppujen lopuksi yksi ylellisyydestä, sinun ei tarvitse huolehtia paahtavassa auringossa.mutta on 6 – sviitti on karanteenissa, vieraat voivat katsoa dyynit, maisema, jossa vapaus, voit kokea ylellisyyttä, kamelit, patikointi, spa ja aavikon piknik – ja muita palveluja.

hotelli on dubaissa duke, duke, hotelli lontoossa mayfair – hotelli, piilossa hiljaisessa nurkassa.tämän vuoden tammikuussa, dubai, yritys avasi uuden yhteisyrityksen.se sijaitsee jumeirah, se on kaikki koti – ikävä tunne yhdistyneen kuningaskunnan yhdistyneen kuningaskunnan ilmapiiri tarjoaa mahdollisuuksia.huoneessa oli myös koriste – ja vapaa – 安德鲁马丁 huonekaluja ja se on ensimmäinen, yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Vastaa