merellä ei ole sähköä eikä koulu kylässä 8 – vuotiaan kerjätä kyläläiset oppiminen

sen mukaan ”barcroft tv -” ilmoitti 28. kesäkuuta, kesäkuussa, sveitsin liikuteltavien kuvaaja claudio sieberin 塞波纳市 vieraili malesiassa ja lähellä kylää bajau merellä, he kaikki asuvat kanootilla metriä korkea ja asuu mökissä.bajau kaakkois – aasiassa ja kattaa useita ihmisiä, ja he ovat peräisin filippiineillä.sieberin sanoi: ” meille asuu meressä, yksi pitkä jalka on pieni mökki on täydellinen loma, mutta bajau ihmiset elävät vedessä vain niitä päivittäin.”

mies asui bajau käsityönä aluksella nimeltä lepa lepa.he asuvat aluksella vain kalastusvälineitä ja keittolaitteet, jokainen perheenjäsen on vain yksi puku.koska pakolaisasemaa, bajau voi asettua rannalla, koska he eivät ole vielä kansalainen, joka ei ole heidän lapsensa malesiassa maalla koulut.

lapset rakastavat rannalla tai kanootilla ja he leikkivät kahdeksan vuotta, alkaa tässä syrjäisessä kylässä on tärkeää oppia merellä elämän taitoja, kuten sukeltaa, uida, metsästys ja kerjäämään.

bajau – heidän tarpeeton seafood on saaren lähellä kauppaa, ja he asuvat meren matalassa vedessä, täysin riippuvaisia meren elämää.

sieberin sanoi: ” olen usein kysytään, jos voi, he ovat valmiita muuttamaan tilannetta.tiedän, että yksi ei koskaan ollut muuta elämää, se on vaikea kysymys.useimmat meistä, vastaus on ”ei”.”

vaikka bajau ihmiset tuskin hyväksyä kansallista koulutusta, mutta heidän etnisen ryhmän on luova, ja rakensivat wigwam, laivoja ja kajakki, he voisivat jopa kolmen viikon kuluessa vain yksi mahtuu 30 ihmistä röttelö.

sieberin lisäsi: – kertoi minulle ” useimmat bajau ihmisiä, joilla ei ole kansalaisuutta, joten ei ole oikeutta rantaan.” paikallisten ihmisoikeusaktivistien ja virkamiehet sanovat, että ei ole mitään ratkaisua ja että bajau seuraavan sukupolven paremman tulevaisuuden.

itä – malesiassa sabah ei tiedä, että he ovat laittomia maahanmuuttajia, ja ne on rakennettu talo merellä.niiden parlamentin enemmistö ei ole sähköä.

vaikka jotkut bajau maahanmuuttajia, jonka virallinen menettely maahanmuuttajien mahdollisuuksien mukaan paikallisen matkailun ansaita rahaa, mutta useimmat ovat kalastus, meren rakensivat talonsa, heidän veneensä lähellä, joka on edessään haaste.

Vastaa