etiopia on yksi heimo tulee asusteita jätteet

yhdistyneen kuningaskunnan mukaan ”mirror” 28 ilmoitti, 达萨纳赫 (Daasanach) on etiopialainen osittain paimentolaisia, noin 5 miljoonaa ihmistä elää etelä – etiopiassa, omo (omo) laaksossa.aikaisemmin heimo, joka vaeltaa vuodenaikojen mukaan ja vesi muuttuu, laiduntaminen avoin paikka.(kuva: eric lafforgue\/Exclusivepix media) etusivun uutisia toimittaja ann lettie

mutta viimeisten 50 vuoden aikana, he menettivät suurimman osan maasta, ovat yhä enemmän riippuvaisia maataloudesta.ja monet alueen heimoja, Daasanach on siirtynyt lähemmäs omo alueilla, joissa yritettiin istuttaa tarpeeksi viljelykasvien selviytyäkseen.(kuva: eric lafforgue\/Exclusivepix media)

埃里克·洛朗格 (ranskalainen valokuvaaja eric Lafforgue) vuosia tiedot näiden ihmisten elämää ja kulttuuria, ja miten he ovat nykyaikaisen teollisuuden tuotteiden vaikutuksesta muuttua.Daasanach heimojen kuukausia kerätä erilaisia pullonkorkkeja, ulos rahaa, jotta voimme ostaa on vanha kello.nämä kellot, joita naiset heimossa koruja tai tehty peruukki.ja nämä valmistettu koruja tai hiusten suojaa, ja se soveltuu kaikille.(kuva: eric lafforgue\/Exclusivepix media)

nuoret tytöt käyttävät pieniä määriä peruukki, ja vanhin nainen on eniten tiara.tämä on mielenkiintoinen kehityssuuntaus, ja ne on suunniteltu, mutta nämä päähineet, jossa korkki, kellot, hiussoljet ja muut hävittää metallin pala muovia ja eksoottisia materiaaleja.(kuva: eric lafforgue\/Exclusivepix media)

mies ei voi laittaa 上发 häiden jälkeen, ja sen jälkeen he voivat luoda pieniä clay päähineen, koristeltu värikkäitä kuvioita, koriste – ja höyhenillä.yleensä he vain metsästys – tai heimojen konfliktin jälkeen onnistunut voittaa vihollinen on sallittu.(kuva: eric lafforgue\/Exclusivepix media)

nuori mies haluaa pitää kaulakorun ja korvakorut, tytöt, jotka on enemmän lihaksia, koska he haluavat tehdä erittäin vaikeaa työtä, kuten kantaa vettä.he jopa nukkumaan eikä päähineet pois, jottei päähineen poista aikana vahingoittunut.(kuva: eric lafforgue\/Exclusivepix media) etusivun uutisia toimittaja ann lettie

etiopia on yksi modernin maailman heimojen vanha hylätty pullon korkki, kellot ja muut tavarat, on tullut uskomaton asusteita.

Vastaa