intian heimon nainen kaunis, mutta tarkoituksellisesti ”tuhota” estää ryöstivät

sanovat, että se on luonteeltaan nainen kaunis ulkopuolelta, mutta joskus tulee naisen taakka.vanha heimo intian 阿帕塔尼 naisten suojautua muiden heimojen tunkeilijoita satuttaa kustannuksella hinnalla on kaunis iso korkki siihen, että hänen nenänsä oli ruma!

on selvää, 阿帕塔尼 heimot elävät intian kansallisen 阿帕尼 tasangolla, he olivat erinomaisia maatalouden on tunnettu.aikaisemmin, koska valtio oli erittäin kaunis nainen, jotta naisten heimo, jonka lähellä heimo ryösti naisen kasvot, pakollista käyttää tatuointeja ja iso korkki siihen sieraimeen, jotta se ruma.

sanovat, että se on luonteeltaan nainen kaunis ulkopuolelta, mutta joskus tulee naisen taakka.vanha heimo intian 阿帕塔尼 naisten suojautua muiden heimojen tunkeilijoita satuttaa kustannuksella hinnalla on kaunis iso korkki siihen, että hänen nenänsä oli ruma!

Vastaa